Baka tillsammans

Baka tillsammans

Hos Saras Bröd är du också välkommen att komma och baka. Jag erbjuder en rad olika aktiviteter. Allt ifrån kurser i tunnbrödsbakning och surdegsbakning till små företagsevent och privata bakkvällar. Är ni en grupp som vill komma och baka, äta och umgås är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig via e-post info@sarasbrod.se eller via telefon

070-25 37 126.

Tunnbrödskurs


Vi närmar oss jul och eftersom vi är många som inte kan tänka oss en jul utan tunnbröd har jag nu satt ihop en julspecial av mina populära tunnbrödskurser - och vi börjar redan nästa vecka så häng på!!


Vill du istället ge bort en oförglömlig julklapp finns två datum i januari och februari som du kan ge en vän. Hör av dig så hjälper jag dig med ett presentkort.


Under 2,5 timmar förkovrar vi oss i tunnbrödets värld. Vi pratar råvaror, tekniker, redskap och ugn. Vi kavlar och gräddar, dricker kaffe och låter smöret smälta på det nybakade brödet. Nu till jul bakar vi två varianter av tunnbröd. Mitt vanliga mjuka kryddade tunnbröd och ett mjukt med saffran i. Sist nämnda är tex fantastiskt till en lagrad ost tex blåmögel med lite björnbärsmarmelad på. En ny favorit till glöggen kanske?


När kvällen/dagen är slut får du med dig tunnbrödet vi bakat hem. I kursavgiften ingår även kaffe och kaka (dagkurs) eller smörgås (kvällskurs) samt lokala delikatesser att provsmaka tunnbrödet med. Du får också med dig recept och kompendium med tips och tricks när du ska baka hemma.


Kurstillfällen:

22 nov 17-19.30

5 dec 17-19.30

6 dec 9-11.30


4 jan 17-19.30

6 feb 17-19.30


Maxantal: 6 personer (minimiantal 4 pers)

Plats: Vikvägen 1

Minimiålder: 12 år

Pris: 890 kr/person

Anmälan: görs till info@sarasbrod.se

Observera att anmälan är bindande och betalning görs i förväg via Swish när du fått bekräftelse om plats.


Är ni redan är en grupp om 4-6 personer är ni varmt välkomna att boka in ett eget kurstillfälle. Hör av er till mig på info@sarasbrod.se så planerar vi in ett datum som passar.